Avain- ja kenkäpalvelu Lahtinen | Autonavaimet ja autonavainten korjaus
16278
page-template-default,page,page-id-16278,page-parent,page-child,parent-pageid-14495,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Autonavaimet

 

Vuodesta 1997 lähtien kaikissa Suomessa myydyissä autoissa tulee olla elektroninen ajonestojärjestelmä. Ajonestojärjestelmällä varustetun autonavaimen sisällä on pieni siru eli transponderi. Se pitää sisällään sähköisen avainkoodin, jota ilman auto ei käynnisty. Moni luulee, että tällaisia avaimia saa ainoastaan autoliikkeistä ja ne maksavat maltaita, mutta se ei pidä paikkaansa.

 

Meiltä saat autonavaimet ajoneuvoihin nopeasti ja vaivatta, edulliseen hintaan. Liikkeestämme löytyy tarvittavat laitteet ajonestoavainten koodauksiin ja keskuslukitus kaukosäädinavainten ohjelmointiin. Kattavasta autonavain valikoimastamme löytyy niin ilman kaukosäätöä olevat sirulliset avaimet, jotka ovat edullisempi vaihtoehto. Kuin myös keskuslukitus kaukosäädin avaimet.

 

Autonavainten korjauspalvelu

 

Onko autonavaimen kuori hajonnut, tai auton kaukosäätimen nappi lakannut toimimasta? Sinun ei välttämättä tarvitse ostaa uutta avainta tilalle vaan voit korjauttaa sen meillä.

 

Me korjaamme avaimen ja testaamme testerillämme, että se toimii. Joissakin tapauksissa avain täytyy ohjelmoida uudelleen autoon sopivaksi, myös se onnistuu meillä.

 

Meiltä saat apua autonavainten kanssa ilmeneviin ongelmiin.

  • Kuoren vaihdot
  • Mikrokytkimien uusiminen
  • Nappien vaihto
  • Patterien vaihdot avaimiin
  • Kaukosäätimien uudelleen ohjelmointi autoon

 

Kysy lisää!