Avain- ja kenkäpalvelu Lahtinen – avainpalvelut ja autonavaimet
16703
post-template-default,single,single-post,postid-16703,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Autonavaimet kaiverrus | Avain- ja kenkäpalvelu Lahtinen

Avain- ja kenkäpalvelu Lahtinen – avainpalvelut vuodesta 1996

Avain- ja kenkäpalvelu Lahtinen on toiminut samalla paikalla vuodesta 1996, jolloin Tiiriön Citymarketin kiinteistö rakennettiin. Yrityksen nimi toki on vaihtunut muutamaankin otteeseen vuosien varrella, mutta yrityksen paikka ja omistaja ovat pysyneet samana vuodesta 1996 aina vuoteen 2016 loppuun saakka.

Entinen omistaja Kari Lahtinen jäi 2017 vuoden alussa eläkkeelle 63-vuoden iässä, ja myi samalla liiketoimintansa pojalleen Perttu Lahtiselle, joka jatkaa isänsä jalan jälkiä toivon mukaan omaan eläkeikäänsä asti.

Avain- ja Kenkäpalvelu Lahtinen jatkaa samaan malliin kuin ennenkin, isoja muutoksia palveluihin ei ole näillä näkymin tulossa. Tässä artikkelissa esittelen hieman meidän avainpalveluitamme.

Autonavaimet ja autonavainten korjaukset avainasemassa

Tämän hetken tärkein ja kysytyin palvelu on ylivoimaisesti autonavaimet ja niiden korjaukset. Moni ei ole tietoinen, että nykyajan autoihin on saatavilla avaimia muualtakin kuin pelkästään autoliikkeestä tilaamalla. Pystymme ohjelmoimaan avaimen myös nykyaikaisiin ajonestolaitteita sisältäviin autoihin, sillä meiltä löytyy tarvittavat testerit ja koodauslaitteet siihen. Autonavain on mahdollista saada niin kaukosäätöisenä versiona kuin myös ilman kaukosäädintä. Yleisesti autoliikkeisiin verrattuna avaimen teettäminen on meillä edullisempaa ja toimitusaika on lähes poikkeusetta lyhyempi.

Uusin palvelumme on autonavainten korjaus. Lähes päivittäin joku asiakas tulee kysymään autonavaimensa korjausta. On autonavaimesta sitten mennyt kuori halki, mikrokytkin hajalle tai patteri loppunut, olemme pystyneet näissä asioissa aina auttamaan asiakasta. Toki kaikkia osia kaikkiin avaimiin ei ole aina välittömästi saatavilla, mutta hyvällä prosentilla olemme saaneet korjattua asiakkaiden avaimia uudenveroisiksi.

Avaimet ja lukot

Autonavainten lisäksi liikkeestämme löytyy myös kattava tarjonta muita avaimia. Exec-avaimet, Abloy ura-avaimet, Abloy classicit, ASSA-avaimet, AVA-avaimet, Boda-avaimet yms onnistuvat odottaessasi liikkeessämme. Avain-aihioita on tarjolla myös polkupyöriin, moottoripyöriin, mopoihin, mönkijöihin, veneisiin jne. –mihin ikinä avainta tarvitseekaan. Jos sopivaa aihiota ei löydy hyllystä suoraan, pystymme yleensä saamaan sopivan aihion tukusta tilaamalla.

Mikäli tulee avainongelmia, tai lisäavaimille on tarvetta, niin voit kääntyä puoleemme. Jos tulee niin hankala tapaus, että emme pysty auttamaan, niin ainakin osaamme neuvoa mistä saat apua avainongelmaasi!

Lue lisää sivulta: Avaimet ja lukot

Teroitukset, suutarintyöt ja kaiverrukset

Avainten ja lukkojen lisäksi, toteutamme myös muita alaan liittyviä palveluita. Saat meillä teetettyä kaikki yleisimmät suutarintyöt, joiden lisäksi voit tilata yritykseltämme myös teroitukset ja kaiverrukset. Näistä palveluista löydät lisää palvelut -sivultamme.

Tervetuloa liikkeeseemme!